Algemene voorwaarden K.E.K.
 
Garantie
 
Alle meubels kun je in onze winkel komen bekijken. Wij geven daarom geen garanties achteraf en kunnen de meubels niet geruild worden.
De aangeboden meubels bij K.E.K. zijn voornamelijk van hout. Hout is een natuurprodukt en kan gaan werken. Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes, kiertjes en scheurtjes zouden kunnen ontstaan. K.E.K. is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout.
Je kunt het werken van hout minimaliseren door de meubels niet te dicht bij een verwarming te plaatsen en bij droge lucht een waterreservoir aan de verwarming te hangen. Ook een vochtige ruimte (bijvoorbeeld in oudere huizen die niet (goed) ge´soleerd zijn of bij lekkage) kan werking van hout veroorzaken. Controleer dit alvorens de meubels te plaatsen.
Wij controleren de originele oude meubels bij inkoop op houtworm. Indien noodzakelijk krijgen ze een anti-houtwormbehandeling met een professioneel verdelgingsmiddel.
Wij kunnen echter geen garantie geven dat al onze meubels 100% houtwormvrij zijn. Daarom raden wij ook aan de meubels geregeld te controleren en indien noodzakelijk te behandelen met een anti-houtwormmiddel.
 
Bezorgen meubels
 
K.E.K. bezorgt zelf geen meubels, maar we kunnen je wel in contact brengen met een betrouwbaar  transportbedrijf.
Bij bezorging van de meubels via de transporteur, vragen wij een vooruitbetaling van het gekochte.
De transportkosten worden rechtstreeks met de transporteur afgerekend. 
K.E.K. is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport via derden of eigen vervoer van de klant.
 
Aansprakelijkheid
 
K.E.K. aanvaardt als leverancier geen enkele aanprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze produkten.
 
Afbeeldingen en teksten
 
Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Teksten en prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten. Onze foto's worden met grote zorgvuldigheid gemaakt. We plaatsen meerdere foto's van ieder item om een zo duidelijk mogelijk beeld van het meubelstuk te geven. Het kan zijn dat de kleuren in werkelijkheid iets afwijken van de weergave op je scherm. K.E.K. is niet aansprakelijk voor afwijkingen op de foto's.
 
 
Reserveren van meubels
 
Wil je een meubelstuk reserveren, neem dan even contact met ons op. Dit kan per email of telefonisch.
Vrijblijvend reserveren kan tot maximaal 2 dagen. Daarna is het meubelstuk gewoon weer voor verkoop beschikbaar. Wil je het artikel langer dan 2 dagen reserveren, dan kan dat voor maximaal 1 week.
In dat geval vragen wij een aanbetaling van 30% van het aankoopbedrag. Wanneer de koop doorgaat, zal het aanbetalingsbedrag in mindering worden gebracht op de verkoopprijs.  Wanneer de koop na ontvangst van het reserveringsbedrag niet doorgaat, wordt het vooruitbetaalde niet geretourneerd. De klant zal voor het reserveringsbedrag een tegoedbon ontvangen, die binnen 6 maanden kan worden ingeleverd.
Meubels die zijn afgeprijsd kunnen niet geretourneerd worden.
 
Voor alle meubels die bij K.E.K. te koop worden aangeboden geldt de btw-margeregeling voor gebruikte goederen. We berekenen daarom geen btw over onze artikelen.
 
Bij aankoop van onze meubels ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
 
Mocht je nog vragen hebben m.b.t. de algemene voorwaarden, laat het ons dan weten.